Зошто да не изберете нас

Врвен квалитет

Исполнителност

Гаранција и поддршка

За нас

Нашата компанија е лидер во производството на профили за PVC системи, профили за сува градба и профили за земјоделие. Ние имаме богато искуство и користиме најнапредни технологии за да произведеме врвен квалитет на нашите производи.

Со нашите профили, нашите клиенти добиваат издржливи и функционални производи, кои ги задоволуваат нивните потреби и очекувања.

Нашата мисија е да останеме иновативни и конкурентни на глобалното тржиште и да ги задоволиме потребите на нашите клиенти.

Контакт

Квалитет

Квалитетот на нашите производи е наша најважна цел и постојано работиме на подобрување.

Почитување на рокови

Ги почитуваме и се обврзуваме на договорените рокови за испорака на договорените количини на производи.

Клиентска поддршка

Нашиот тим професионалци е посветен на обезбедување на сигурна и квалитетна услуга на клиентите.

Гаранција

Гарантираме за квалитетот на нашите производи и стоиме на располагање да ги решиме сите рекламации во гарантниот период.

ПРОИЗВЕДУВАМЕ

Во нашиот производствен погон ги произведуваме поцинкуваните профили наменети за изведби на сува градба која што нема носечки оптеретувања, како што се внатрешните ѕидови, спуштените плафони, облогите на ѕидовите, гредите, столбовите како и многу други украсни ентериерни детали, апликации и дизајни.

Моментално ги произведуваме стандардните профили: UD 27/28/27, CD 27/60/27, CW 50/75/50, CW 50/50/50, CW 50/100/50, UW 40/50/40, UW 40/75/40, UW 40/100/40, а во блиска иднина оваа палета на производи планираме да ја збогатиме со многу други поцинкувани профили кои имаат примена во најразлични области.

Челични профили за PVC системи

Челични профилите за ПВЦ столарија се изработени од поцинкуван лим со максимална дебелина од 2 мм. Процесот на производство е ладно валање од бескрајна лента, која се изведува на линии за профилирање. Со оваа постапка се постигнува исклучителна цврстина на излезниот профил, а површината на материјалот не покажува видливи траги на обликување. Обезбедена е голема точност на димензиите, обликот и геометријата по целата должина. По завршувањето на валањето, профилите се сечат на потребна должина.

Лентите од кои се направени профилите за ПВЦ систем се со квалитет DX51D Zn според EN, со цврстина на истегнување помеѓу 350 - 400 N/mm2 и облога од цинк од 100 - 140 g/m2. Покрај постоечкиот асортиман, можно е профилите да се направат според саканата форма и димензии. Флексибилната технологија ни овозможува да дизајнираме и произведуваме нови алатки за многу кратко време.

Профили за сува градба

CD/UD профилите се изработени од поцинкуван лим во две дебелини од 0,5 и 0,6 mm. Процесот на производство е ладно формирање и бескрајни ленти, што се изведува на линии за профилирање. Профилите се направени така што е обезбедена максимална точност на димензиите со што се постигнува пропишаната цврстина на излезниот профил. Профилите се пакуваат по тркалањето во стандардни пакувања, наведени во табелите.

Листовите од кои се изработени профилите се квалитетни DX51 D Zn, со цврстина на истегнување помеѓу 350 - 400 N/mm2, со облога од цинк од 100-140 g/m2.

Профили за земјоделие

Профилите за земјоделие се специјализирани алуминиумски производи, кои служат за заштита на различни типови растенија. Овие профили се користат како заштита од ветер, сонце и други непогодности, а исто така овозможуваат подобра контрола на растенијата и постигнување на поголеми родови.

Профилите за земјоделие можат да се изработуваат во различни облици и големини, прилагодени според потребите на земјоделските култури и методите на градење на фармите. Овие производи се карактеризираат со висок квалитет на материјалите и долготрајност, што ги прави идеални за употреба во различни услови и крушевања.

Профили за градба со врвен квалитет

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

Контакт

Адреса

Визбегово уи.2 бр.24, Скопје

Телефон

+389 75 242 241

Loading
Your message has been sent. Thank you!

Брендови со кои соработуваме